“Стогнала і мучилась, боялась, що вб’ють усю родину”: дівчина, яку зґвалтували поліцейські, розказала все

Дівчина, яку в Кагарлику Київської області зґвалтували двоє поліцейських розповіла матері про знущання над нею.

Про це сказала мама потерпілої Нелі у коментарі на телеканалі “Україна”.

Зі слів жінки, її донька прийшла зранку. Вона сказала, що погано почувається та захотіла поспати. За словами жінки, Неля буквально стогнала через побої.

“Коли я приїхала, Неля стогнала, згорталася на дивані, і я благала її розповісти, що сталося. Вона відповіла: “Мама, мені сказали, що якщо я розповім тобі, то нас усіх уб’ють”. Через деякий час я її розговорила, і вона розповіла, що її побили у відділенні двоє поліцейських. Я відразу викликала швидку. Медики приїхали швидко, оглянули її та відправили в Українку, там нададуть більш кваліфіковану допомогу. Там Неля і зізналася, що її зґвалтували. Лікарі викликали поліцію”, – розповіла мама Нелі.

Нагадаємо, 25 травня у Кагарлику на Київщині затримали двох поліцейських за підозрою у згвалтуванні 25-річної дівчини. ДБР почало розслідування. Підозрювані – 29-річний Сергій Сулима та 35-річний Микола Кузів. Обох напередодні взяли під варту на два місяці.

 

 

Источник: vgolos.com.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Стогнала і мучилась, боялась, що вб’ють усю родину”: дівчина, яку зґвалтували поліцейські, розказала все