Не можу і не буду більше про це мовчати! Люди мають знати правду: На окупованих територіях щодня “Буча”. До мене з проханням про розголос звернулась дівчина…

На окупованих територіях щодня “#Буча”. І щодня дуже багато горя, яке неможливо передати словами.

До мене з проханням про розголос звернулась дівчина, батьків якої – Ларису та Валентина Павленків – безжально розстріляли #московські_кати у їхньому власному погребі.

Це сталось 23 серпня у селищі #Архангельське Високопільської громади, що на Херсонщині

Павленки дуже любили свою домівку, свою землю, в найтяжкі часи поралися біля свого будиночку.

Дуже чекали наших військових, говорили: “ось ще трішки” !

До них зайшли московити напередодні убивства.. Лазили по шафах, шукали їжу, випивку. Тоді подружжя було в погребі.. Лариса їх помітила і попросила вийти, казала : “хлопці, ми ж тут живемо” !

Пізніше тієї ночі сусіди чули гомін розмови, а потім тиша..

На ранок Лариса та Валентин не вийшли з подвір’я, не з’явились на ранкову перекличку. Тоді сусіди спустились до підвалу, побачили тіло Валентина з простреленою головою, пізніше – тіло дружини. Він обіймав її, накриту ковдрою. Прикривав її своїм тілом, коли їх розстрілювали..

Кілька днів перед тим у Високопіллі рашисти розстріляли на подвір’ї власного будинку Сергія Ланевича та його дружину Світлану.

Прошу кожного про молитву за душі наших людей

Співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять невинно убієнним!

Пам’ятати кожного допомагає організація Меморіал: вбиті росією , де розміщують інформацію про жертви серед цивільних. Дякую їм за титанічну працю!

Sofiya Fedyna

Не можу і не буду більше про це мовчати! Люди мають знати правду: На окупованих територіях щодня “Буча”. До мене з проханням про розголос звернулась дівчина…