Військовий з передової не стримався: “Поки ми зупиняємо тут ворога на війнонці… Я дізнався, що в Києві…” ФОТО

Покu стрuмуємо тут ворога на війнонці, не даючu прорватuся в Бахмут. Я дізнався, що в Києві дають квартuрu біженцям, і схоже про це дізнався мій двоюрідний брат з Маріуполя Хаджинов Валерій Васильйович.

Так от – мій брат калаборант. « рюский мир, мы же братья…». Коли Маріуполь окупували, його калаборантка дружина відкрито в соціальних мережах закликала людей брати Z гуманітарку, та росповідаля які орки зароші.

Потім на скільки мені відомо вони перебрались у Запоріжжя. Також вона висловлювала своє бажання переїхати до рашастана, але схоже передумали коли дізнались про квартиру в Києві.

Так от яка цікава штука виходить, я від держави не отримав нічого, окрім військового забезпечення звичайно та озброєння. 8 років майже все, що було йшло на військові потреби,
так само як і більша частина бойових зараз.

Надіявся, що після перемоги зможу продовжувати звільняти Україну від таких потвор як деякі з моїх родичів. Саме через таких як вони загинуло дуже багато справжніх українців, найкращих українців і нажаль ще багато загине…

Дуже боляче, що не навпаки, що такі потвори спокійно і далі плодитимуть рюську уйню в Україні отримуючи різні привілеї та допомогу від держави.

Лише надіюсь, що це поодинокий випадок.

Це велике розчарування, якщо подібні потвори отримають хоч щось ід держави, після ціни яку ми платимо за нашу свободу.

Допоможіть хоча б зробити цих калаборантів відомими. Може #СБУ всетаки зацікавиться.

Олександр Хаджинов

Військовий з передової не стримався: “Поки ми зупиняємо тут ворога на війнонці… Я дізнався, що в Києві…” ФОТО