Час прийшов – Путіна через ускладнення екстрено покладуть на операцію, лікарі наполягли … Що ми в свою чергу йому побажаємо – може, щоби з наркозу не вийшов?

Найблuжчuм часом презuдент Росії Володuмuр Путін буде змушенuй лягтu «під ніж», на нього чекає хірургічне втручання. На оператuвному лікуванні наполягають лікарі, стверджує The ​​Sun.

У матеріалі британського видання йдеться, що у Путіна хвороба Паркінсона та шизоафективний розлад. У разі тривалого відновлення, влада на якийсь час перейде до Миколи Патрушева, секретаря Радбезу. 70-річний Патрушев вважається ключовим архітектором військової стратегії по Україні та людиною, яка переконала Путіна розв’язати війну.

Коли саме Путін потрапить до лікарні, неясно, але навряд чи раніше 9 травня, коли він має намір провести парад на Червоній площі.

Патрушев — давній спільник Путіна, який у вересні 1999-го вибухав житлові будинки в Буйнакську, Волгодонську та Москві. Один із терактів вдалося запобігти пильному жителю, який побачив підозрілих людей, які носили мішки до підвалу. Він викликав правоохоронців. Аналіз показав “пари вибухової речовини типу гексоген”. Пізніше на той момент директор ФСБ Патрушев повідомив, що це були вчення, а в мішках був цукор.

На допомогу українцям прийшли гаубиці M777 – орки чухають порожню голову і вже думають, куди бігти.

Спасибо за просмотр!

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Час прийшов – Путіна через ускладнення екстрено покладуть на операцію, лікарі наполягли … Що ми в свою чергу йому побажаємо – може, щоби з наркозу не вийшов?