Тeрмiнoвo! Звернення Бутусова: Я прошу всіх українців, кожна година на вагу золотота, вже стало очевидним, що…

Ситуація в Маріуполі справді критична. Це очевидно з обстановки та відео, навіть без будь-яких листів. Російські війська мали багаторазову перевагу в силах, коли почали штурм з усіх боків 1 березня.

Зараз після понад 40 діб безпереревного штурму, російські війська захопили більшу частину міста, і посилили зараз своє угруповання, щоб повністю захопити Маріуполь. Ворог має абсолютну перевагу в авіації, в артилерії, танках.

Звичайно, в цих умовах має бути надійна комунікація керівництва з оточеними. Замкомандира полку Азов “Калина” вчора заявив, що два тижні деякі політики не виходять на зв’язок. Хочу нагадати “деяким політикам”, що коли віддаються накази стояти насмерть, то відповідальність за це несуть як ті, хто його виконують, так і ті, хто його віддають. І тому треба знаходити час та самим
виходити на зв’язок.

Україна має планувати швидку допомогу Маріуполю не тільки тому, що це наші товариші, які своєю обороною врятували південь, куди російські колони заїхали з Криму без бою.

Поки тримається Маріуполь у України є стратегічна можливість вибити ворога з півдня, не дати посилити оборону, не дати закріпитись на коридорі з РФ до Криму. Це стратегія, і спротив Маріуполя дає нам всім шанс швидше змінити хід війни на нашу користь.

Тому з Маріуполем треба говорити та йти на допомогу на всіх напрямках. І кожна година має значення.

Юрій Бутусов

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тeрмiнoвo! Звернення Бутусова: Я прошу всіх українців, кожна година на вагу золотота, вже стало очевидним, що…