В ці хвилини вирішується доля України: Борис Джонсон приїхав в Київ і прямо зараз вирішує із Зеленським історичне питання

Соцмережі сколихнула приємна новина, що прямо зараз у Києві перебуває сам прем’єр Великобританії Борис Джонсон.

Він сустрічається і президентом України Володимиром Зеленським. Про що балакають наразі невідомо. Жодної інфомрації про цей візин не анонсувалось.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Андрій Сибіга.

“Прямо зараз візит Бориса Джонсона до Києва розпочався з тет-а-тет зустрічі з президентом Володимиром Зеленським”, – зазначив він.

Сибіга наголосив, що Великобританія – лідер в оборонній підтримці України, в антивоєнній коаліції та у санкціях щодо російського агресора.

Раніше стало відомо, що Великобританія розробляє план з відправки Україні бронетехніки типу Mastiff або Chakal. У Міністерстві оборони Британії розглядають варіанти відправки броньованого транспорту типу Mastiff. А також автомобілів на кшталт Chakal, які можуть використовуватися як розвідувальні або далекобійні патрульні.

Крім того, The Times з посиланням на джерело повідомило, що британські війська будуть відправлені в сусідню з Україною країну для проведення навчань.

Великобританія є однією із країн-лідерів які конкретними справами та озброєнням допомагають нам долати ворога на своїй землі.

Надіємось даний візит Джонсона є гарною прекметою і вже найближчим часом ми спільно із спарвжніми дузями відсяткуємо перемогу над московським злом.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В ці хвилини вирішується доля України: Борис Джонсон приїхав в Київ і прямо зараз вирішує із Зеленським історичне питання