“Вірогідність в 99%”: джерело у розвідці назвало причину активного відступу армії РФ

Відступ Росії на північ від Києва пов’язаний не з домовленостями, а з 99% ймовірністю повного розгрому в тижневій перспективі.

Російська армія відступає з Бучі та Гостомелю на північний захід від Києва під ударами ЗСУ, проте відступ окупаційних військ пов’язаний не з домовленостями, а з оперативним оточенням та 99%-ою ймовірністю повного розгрому у тижневій перспективі з боку ЗСУ.

Про це повідомляє аналітичний Телеграм-канал ” Вертикаль ” із посиланням на дані української розвідки.

“Один з аналітиків нашої розвідки дав розклад щодо ситуації під Києвом. Російська армія відступає з Бучі та Гостомелю під ударами ЗСУ. Робить це поступово, а російське керівництво прикриває відхід домовленостями. Але росіяни брешуть: причина відходу – оперативне оточення, нестача резервів, особового складу , моральний занепад, нездатність продовжувати бої, 99% ймовірність повного розгрому в тижневій перспективі”, – зазначено в повідомленні.

За даними розвідки, головною проблемою росіян є відмова від відходу з Чорнобильської зони, де вести бойові дії з використанням вогневої сили небезпечно. Ймовірно, окупаційні війська планують утримати зону, але на них чекає розчарування, зазначає джерело.

“Що далі? У багатьох є надія на мир, але Путіну до 9 травня потрібна перемога. Він кине всі сили на Донбас та утримання Півдня. У Київській області, у Чернігівській, Сумській та під Харковом, звідки вдасться вибити росіян, оборона зміцнюватиметься” , – зазначено у повідомленні.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Вірогідність в 99%”: джерело у розвідці назвало причину активного відступу армії РФ