Пyтiн через cтрaх за власне життя йде на страшний крок та повністю усуває свою охорону: джерела розповіли про життя глави РФ у бункері

Російський президент Володимир Путін боїться фізичної ліквідації, через що давно не був у Кремлі. Після початку війни в Україні він перебрався до спеціального захищеного бункеру.

Про це розповів директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський з посиланням на джерела.

“Оповідання про перебування Путіна в бункері – правда. У цьому контексті великий сумнів, що він полетить до Туреччини. Глава Кремля обмежив усі контакти і боїться, що його вб’ють, бо усвідомлює – дуже багато поставив на цю війну, яку програє. Путін дуже , дуже боїться. Тепер усі розмови з ним проходять тільки онлайн. Він до себе нікого не підпускає”, – заявив Несходовський.

За його словами, Путін усіх боїться та не довіряє навіть власній охороні.

“Те, що він усіх садить на великій відстані від себе – це не через коронавірус, просто боїться будь-якого замаху, тому до нього ніхто не повинен наближатися ближче ніж на 10 метрів… Звичайно, це охорона. Правда, він їй не довіряє, як наслідок — деякі охоронці періодично зникають: учора був, сьогодні немає. Тільки запідозрив Путін когось, і ця людина… зникає. Там не морочаться” – зазначив він.

Також він заявив, що за чутками олігархи хочуть за все зробити відповідальним Путіна і віддати його Заходу.

“Але поки цей задум не знайшов підтримки у силовиків, вони всі за Путіна. Навіть незважаючи на чищення та звільнення в одному з відділів, а все тому, що він їх добре “підгодував”. Водночас на ситуацію катастрофічно тисне економіка. Тому, можливо, щось зміниться” підсумував Несходовський.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пyтiн через cтрaх за власне життя йде на страшний крок та повністю усуває свою охорону: джерела розповіли про життя глави РФ у бункері