Ви вже всі чули, що з 16 лютого почнеться?! Так от, я хочу зараз всіх вас попередити і сказати, що…

Володимир Зеленський відреагував на повідомлення ЗМІ, що вторгнення Росії може розпочатися вже наступного тижня. Президент заявив, що Україна зважає на застереження, але має свою розвідку

Президент 12 лютого прибув на Херсонщину. Там на межі з окупованим Кримом відбуваються видовищні навчання МВС, повідомляє 24 канал.

Зеленський під час розмови з журналістами прокоментував тривожні повідомлення ЗМІ.

Український лідер наголосив: сьогодні в інформаційному просторі – надто багато інформації про глибоку повномасштабну війну з боку Росії.

Якщо є якась додаткова інформація щодо стовідсоткового вторгнення Росії в Україну, починаючи з 16 лютого, давайте нам цю інформацію,– зауважив Зеленський.

Водночас президент заявив, що Україна має бути готовою у будь-який день до будь-яких кроків. Вона має розраховувати на своїх військових та своїх громадян. Наші фахівці – на дуже серйозному рівні. Робота у щоденному режимі триває.

Дипломатія – єдиний шлях до деескалації

Зеленський розповів про щоденну роботу на дипломатичному рівні. Українська сторона переконана: дипломатія – це єдиний шлях до деескалації та деокупації.

Зеленський наголосив: повномасштабної війни в Україні на сьогодні немає.

Так, українська сторона отримує багато різної інформації й вдячна країнам за допомогу. Водночас у нас також є розвідники, які працюють не гірше, аніж їхні іноземні колеги. Зеленський запевнив, що у Києві аналізують усю отриману інформацію.

Зауважте! Зеленський закликав іноземних журналістів чіткіше перекладати його слова.

Україна готова до рішучих дій

  • Глава МЗС України Дмитро Кулеба зідзвонився з держсекретарем США Ентоні Блінкеном.
  • Темою розмови стала спільна протидія країн загрозам з боку Росії.
  • Блінкен заявив, що США не обмежуватимуться лише безпековою допомогою. Зокрема, вони нададуть Україні посилену економічну підтримку.
  • Кулеба запевнив: Україна та її партнери готові до рішучих дій із захисту.
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ви вже всі чули, що з 16 лютого почнеться?! Так от, я хочу зараз всіх вас попередити і сказати, що…