Задля “лайків”: на Дніпропетровщині чоловік стрибнув в ополонку і не випірнув: відео

У Дніпропетровській області 38-річний чоловік загинув після занурення в ополонку на річці Чортомлик. Він стрибнув у воду заради відео й зник під кригою.

Трагічний інцидент стався 5 лютого в селі Капулівка Нікопольського району. Про це у Facebook інформує Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні.

Рятувальники, провівши візуальне обстеження водойми, не змогли знайти чоловіка. На місце викликали водолазів “Міської аварійно-рятувальної служби на воді”.

Видання “Інформатор” пише, що чоловік прийшов до річки поблизу Каховського водосховища із другом. Вони прорубали ополонку, потім перший попросив товариша зняти відео, а сам роздягнувся догола й стрибнув у воду. На поверхню він так і не виринув.

Потопельника виявили лише наступного дня, 6 лютого. Він був на глибині 4 м за 20 м від берега. Тіло загиблого 1983 року народження доправили до берега й передали правоохоронцям, які з’ясовуватимуть деталі трагедії.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Задля “лайків”: на Дніпропетровщині чоловік стрибнув в ополонку і не випірнув: відео