Видoвище дуже кpасномовне! Показано у що пеpетвоpюється воpожий Т-72 якщо потpапляє в пpиціл NLAW ВІДЕО

Великобританія передала Збройним силам України партію протитанкових засобів. Про це увечері вівторка, 18 січня, повідомила пресслужба міністерства оборони України.

Як зазначив заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Анатолій Петренко, британські протитанкові засоби використовуватимуться виключно з оборонною метою для захисту критичної інфраструктури і мирного населення.

За інформацією журналіста Юрія Бутусова, українська армія отримала протитанкові гранатомети NLAW (Next Generation Light Anti-tank Weapon) із ефективною дальністю стрільби до 800 метрів. На його переконання, NLAW є одним із найкращих у світі «одноразовим протитанковим гранатометом». «Ідеальна зброя для бою в місті та ураження будь-яких типів російських танків», — написав він на своїй сторінці у Facebook.

У цьому трихвилинному ролику дуже наочно показано, у що перетворюється ворожий Т-72 з боєкомплектом, якщо потрапляє в приціл NLAW.

Видовище, повірте, дуже красномовне.

height=314&https://www.facebook.com/100006871810067/videos/268488158687934/&show_text=false&width=560&t=0

Лариса Дубровская

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Видoвище дуже кpасномовне! Показано у що пеpетвоpюється воpожий Т-72 якщо потpапляє в пpиціл NLAW ВІДЕО