Тeрмiнoвo! Такого”прийому” гетьман не чекав прямо зараз в Києві в Жулянях. Дивіться, що там робиться ВІДЕО

Петро Порошенко повертається до України: за дві години в аеропорту «Київ» має приземлитися літак з Варшави на борту із п’ятим президентом. Зустрічати експрезидента на летовищі планують численні прихильники.

Вже об 11:00 у Печерському суді Києва повинне розпочатися засідання щодо обрання запобіжного заходу Порошенку. (щоб подивитися відео прокрутіть статтю до кінця).

Йому висунули підозру у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій у справі про незаконне постачання вугілля з окупованих територій. Спільником п’ятого президента у цій справі обвинувачення вважає нардепа «ОПЗЖ» Віктора Медведчука.

Повістку про виклик до ДБР Порошенку намагалися вручити рівно місяць тому, але політик від правоохоронців відмахнувся, сів до свого авто, після чого вилетів із країни. Підозру йому надіслали поштою.

Відомо, що Офіс генпрокурора погодив клопотання про обрання запобіжного заходу Порошенку у вигляді арешту з можливістю внесення застави в розмірі мільярда гривень.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тeрмiнoвo! Такого”прийому” гетьман не чекав прямо зараз в Києві в Жулянях. Дивіться, що там робиться ВІДЕО