В Чернівецькій області 51 медик захворів на коронавірус

В Чернівецькій області вже 51 медик захворів на коронавірус. Це майже 20% від загальної кількості хворих на коронавірус в області (загальна кількість людей, в яких було виявлено коронавірус — 273).

Найбільше хворих на коронавірус медиків в Хотинському районі – 22. Більшість медиків переносить хворобу в легкій формі.

Така сумна статистика – це наслідок не наслідок масової недбалості лікарів, а саме неправильний підхід до роботи в умовах карантину. В Україні медики одягають спецодяг лише на виклики стосовно підозри коронавірусу, в інших випадках спецзасоби не передбачені. Це абсолютно не прийнятно (що довели два пологові відділення Івано-Франківська, де через коронавірус закрили породіль на карантин разом із медиками).

 Коронавірус може взагалі не проявляти симптоми у деяких людей, тому кожен виклик та прийом має проходити у спеціальних захисних костюмах.

На жаль, в Україні не вистачає спеціальних засобів захисту, щоб забезпечити лікарів згідно вимог ВОЗ, свої спецзасоби ми продали Іспанії та Німеччини ще на початку березня.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В Чернівецькій області 51 медик захворів на коронавірус