Одеса… ранок 1 січня… Українці були ш0ковані тим що побачили ВІДЕО

Одеса… ранок 1 січня… Українці були ш0ковані тим що побачили. І відповідно відреагували: Лидия Пилипенко: Скільки потрібно років, щоб виросло таке деревце, а його за хвилину знищено — це Жах!, який у нас в Україні — бардак!

Ігор Король: Яка держава корупційна, такий бардак в Україні, це просто жах. Olya Hudym: Жлобство воно таке. Nadiya Lapchak: Заборонити таке свавілля. Варварство над природою. Оксана Арванинова: Ніколи в цій країні і в головах наших людей нічого не зміниться

Ірина Іщенко: А скинути ціну на передодні-так ні. Не має слів. Просто жах.

Hanna Delyurman: То що в тому тоже ВИНЕН ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ? Таку бидлоту треба виловити і дати 10 років тюрми.Але всі ці 10 років вони повинні висаджувати ялинки.Аби їм вони снилися по ночах все життя

Ivan VitykЦе: по нашому ! Бидло є бидло !

Ирина Корниенко-Новохацкая: За таке потрібно наказувати не тільки бариги а господарства де вирубують ці дерева.

Галина Голець: Та розберіть кому треба ще ж Різдво Василь водохреще ще вас порадують вони цілі свята а запах який в домі буде я ю взяла тільки я далеко.

Людмила Козаченко: Поки ви будете купувати живу ялинку , доти і буде це блядство . Не охайте і не ахайте . Купіть штучну , на 20 р вистачить . Тоді вмить щезне цей довбаний ялинковий бізнес .

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Одеса… ранок 1 січня… Українці були ш0ковані тим що побачили ВІДЕО