Не вuтрuмала. Нардепка рiзко вислoвилась про Зелeнського ВІДЕО

Поки п’ятий президент, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко працює на благо України на міжнародній арені, чинний президент Володимир Зеленський руйнує Україну як правову державу. Таку думку в ефірі “Прямого” висловила народна депутатка від “Європейської Солідарності” Ірина Фріз.

“Ця влада руками Зеленського насправді руйнує нас як правову державу. І це найбільша ганьба. Замість того, щоб тепер працювати на міжнародній арені, як це робить саме тепер Порошенко, Зеленський обрав для себе ворогом Порошенка і намагається протиставити свою велич безпосередньо діяльності та ефективності п’ятого президента”, — сказала народна депутатка.

«Це просто маленька закомплексована істота, яка наразі перебуває на посаді президента. Дуже прикро, але будь-який президентський строк має початок і має кінець.

Питання лише — чи досидить ця особа до кінця своєї каденції». — підсумувала Ірина Фріз

Джерело

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів та висловлювання думки, але прагне публікувати різні погляди.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Не вuтрuмала. Нардепка рiзко вислoвилась про Зелeнського ВІДЕО