Жopстко! Лікарка не вuтримала: Якби вакцuна була за гроші крuчали б що…

Доброго дня, пишу під впливом коментарів під публікацією Тетяна Побережець (там де запрошують на вакцuнацію), а також що Україна має 3 місце по смертності від кoвіду і тільки 17% вакцuнованих. Такі дані статистики наводять, не знаю наскільки вони правдиві. Але коментарі під постом бачила і прочитала сама. Я вакцuнована в Америці (Північній Америці), первий раз вакцuну мені робили на хокейній площадці, другий раз в місцевому інформаційному центрі, перед вакцuнацією я заповнювала анкету про стан свого здоров’я. І все, більше ніяких обстежень, це для тих хто пише про якісь обстеження перед вакцuнацією.

Далі — зараз проходить перехідний період до 30 листопада, коли всі мають бути вакцuновані, з 30 листопада ніяких тестів на кoвід, лише паспорт вакцuнованих без нього не маєш права на переміщення в автобусах, літаках, пароплавах. Штраф за невиконання 5000$, для перевізника 25000$, на пароплавах до 50000$. І тут оштрафують, і заплатиш.

Далі — Канада постійно займає перші місця за рівнем життя і в той же час вона на 2 чи 3 місці знизу рейтинга по кількості населення на квадратний км. Питання — чи буде уряд Канади винищувати своїх громадян яких і так малувато ?Це в тему про експерименти над людьми.

Далі — я виросла в сім’ї лікарів, мама — епідеміолог. До речі це ті лікарі які попереджають епідемії, в Україні їх залишилося дуже мало, тому зараз маємо те що маємо. Так от змалечку пам’ятаю її розповіді про вакцuнацію в 18-19 столітті, коли були розроблені вакцuни від віспи, кору, полієміліту , і як натовп не вірив цим вакцuнам, як вчені кололи собі ці вакцuни перед натовпом. Питання — які ж тоді були лабораторії для випробувань цих вакцuн в 18-19 століттях? Але зуміли ж перемогти і віспу і полієміліт і другі страшні хвороби !!!

Далі — з яких це пір довідка про щеплення за номером 063/0 стала чимось таким секретним ? Це те що ми беремо на навчання, Чомусь раніше ми не задумувалися яка це секретна інформація, а чомусь довідка про щеплення на кoвід — це посягання на наші персональні данні .

Якби не було вакцuни — кричали б що за два роки пaндемії нічого не зробили для винайдення вакцuн, якби вакцuна була за гроші — кричали б що на людській біді наживаються.

Так дали ж вакцuну і безкоштовно, бо ПAНДЕМІЯ, що ж знову не так? Мабуть, проблема не в вакцuнації.

Немає опису світлини.

30.10.2021

Iryna Zadorozhna 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Жopстко! Лікарка не вuтримала: Якби вакцuна була за гроші крuчали б що…