Цинізм 100 го рівня: Тищенко знімав відео для інстаграму під час того як пенсіонер їв хліб із меморіалу Голодомору

Микола Тищенко прийшов до меморіалу Голодомору, щоб вшанувати пам’ять жертв. Поки нардеп знімав відео для інстаграму, поруч стояв пенсіонер, який їв хліб з меморіалу Голодомору.

Відповідне відео, на якому дідусь їсть з’явилось в мережі. Цього ж дідуся можна помітити на кадрах, які опублікував Тищенко

Тищенко знімав відео біля пенсіонера, який їв хліб з меморіалу Голодомору

На опубліковану Тищенком відео видно, як політик стоїть на колінах перед меморіалом. Згодом підіймається та хреститься. Зліва помітно дідуся, який стоїть поруч.

Тищенко знімав кадри для інстаграму поруч з дідусем, який їв хліб з меморіалу: дивіться відео

Згодом на кадрах, опублікованих у ЗМІ, помітно як цей же дідусь бере та їсть хліб з меморіалу Голодомору.

Дідусь, який стояв біля Тищенка, їв хліб з меморіалу Голодомору: дивіться відео

Наразі невідомо, чи Микола Тищенко бачив, як дідусь їсть хліб. Окрім відео в сторіз в інстаграмі, політик також опублікував фото з вшанування пам’яті. На них нардеп ставить свічку до меморіалу.

Люди не оминули інцидент увагою та запитали політика в коментарях до фото: “Ви не бачили як дідусь їв поруч з Вами? Голодомор продовжується…”.

Цей коментар зібрав 23 вподобання від інших користувачів мережі. Деякі люди обурювались через те, що сталось. Один з користувачів написав, мовляв, краще “живим допоможіть”.

Користувачі згадали про дідуся в коментарях під дописом Тищенка / Скриншот з інстаграму Миколи Тищенка

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Цинізм 100 го рівня: Тищенко знімав відео для інстаграму під час того як пенсіонер їв хліб із меморіалу Голодомору