Щойно! Винищувачі, бойовий кopабель та військові. Канада може помогти Україні через російську загрозу

Канада розглядає можливість кількох варіантів військової допомоги Україні на тлі загрози з боку Росії. Це може бути розміщення військових, відправка бойового корабля або перекидання винищувачів. Про це пише канадська газета The Globe and Mail із посиланням на два своїх джерела. Відповідні розмови розпочалися після призначення на посаду міністра оборони Аніти Ананд.

За словами співрозмовників, зараз активно обговорюється можливість зміцнення військового контингенту, який перебуває в Україні у межах навчань.

Так, розглядається перекидання кількох канадських військових. Ще один варіант – перекидання з Румунії канадських винищувачів CF-18. Третій варіант – відправлення до Чорного моря бойового корабля.

Видання зазначає, що будь-яке підкріплення буде сигналом президенту Росії Володимиру Путіну. Газета також нагадала про загрозу з боку РФ, про що свідчать дані щодо перекидання озброєнь до кордону з Україною.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Щойно! Винищувачі, бойовий кopабель та військові. Канада може помогти Україні через російську загрозу