Кондратюк жopстко висловився про Лoрак та інших хто гaстролює в Рoсії: «Вони для мене…» ВІДЕО

Ігор Кондратюк заявив, що всі російські артисти не повинні приїжджати в Україну, поки Росія не поверне Крим і не дозволить Україні встановити контроль на східних кордонах. До таких артистів він також відносить українських виконавиць Ані Лорак і Світлану Лободу, які активно гастролюють в РФ. Про це популярний телеведучий і продюсер розповів у передачі «Суботнє інтерв’ю».

Він також ще раз підкреслив, що мистецтво не може бути поза політикою під час війни.

«Коли немає війни, і мир — «мистецтво поза політикою» стопудово. Але коли в країні війна, то є діячі мистецтв, які беруть в руки автомат… А є люди, які в цей час, наприклад, Лорак, стоять на одній сцені з Медведєвим, прем’єр-міністром ведучої агресію країни. Це ж маячня! Ні про яку честь, розум і взагалі порядність мова не йде», — заявив він.

Кондратюк проти того, щоб Ані Лорак і Світлана Лобода поверталися зі своїми концертами в Україну. «Вони для мене померли. Як артистки звичайно!», — додав Кондратюк.

При цьому він підкреслив, що не бажає їм зла.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кондратюк жopстко висловився про Лoрак та інших хто гaстролює в Рoсії: «Вони для мене…» ВІДЕО