Тeрпeць yрвaвcя! Знаємо, що нас мoжyть після цього пeрeслiдyвaти і навіть знищити, але ми повинні це cкaзaти людям (Відео)

У наших лікаря увірвався терпець і вони зробили екстрене звернення до влади і Президента України.

За словами лікарів, після «нечуванних реформ» Супрун, вони змушені працювати в одних трусах.

Лікарні зруйновані, грошей немає, масок немає, форми немає, апаратури немає.

За 6 років знищено все, що тільки можна було знищити.

Лікарі стверджують, що Супрун це страшний ворог для України, яка будучи іноземним лобістом і агентом навмисно знищила і так слабку медицину.

Тоді було погано, але зараз медицини немає взагалі!

Медики змушені боротися з Covid-19 в одних халатах і трусах. Вони жорстко розкритикували медреформу Супрун.

«Ми ще живі і хочемо жити», – кажуть лікарі.

«За роки так званої медичної реформи, яка представляє собою глобальний захід зі знищення в Україні практичної медицини, ми звикли до цинізму з боку владних структур.

Засобів індивідуального захисту і діагностики немає. Пробірок для забору матеріалу на виявлення коронавируса немає. А якщо відсутня діагностика – дані про поширення інфекції не можна вважати достовірними », – заявили вони.

Лікарі прямо говорять, що Супрун страшніше будь-якого Путіна і будь-якої російської армії. Її «реформи» можуть привести до мільйонів жертв.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тeрпeць yрвaвcя! Знаємо, що нас мoжyть після цього пeрeслiдyвaти і навіть знищити, але ми повинні це cкaзaти людям (Відео)