Київський вчений створив кaпсулу бeзcмeртя і випробував її на жuвій людині? Те що було далі ш0кувало всіх… ВІДЕО

Доробити справу до кінця він не встиг – його знайшли мертвим у лабораторії… Неймовірно, та саме в Україні, у Києві, була винайдена методика, що могла зробити переворот у світовій науці. Молодий, трохи дивакуватий, вчений-ентузіаст Микола Осипов був неймовірним оптимістом, мандрівником, він спілкувався із світовими світилами науки і мріяв подарувати людству довголіття. Колеги називали його – творцем безсмертя. Бо вченому вдалося здійснити те, що було не під силу світовим фахівцям у супероснащених лабораторіях.

Микола Осипов домігся уповільнення вкорочення генів старіння, так званих, теломер – тих самих ніжок Х-хромосом, що виросли у астронавта Скота Келлі під час перебування у космосі і цим омолодили його. Тобто, він віднайшов спосіб зупинити старіння!

«Ідея його полягала у тому, щоб ці теломери добудовувати. Відповідно, і збільшувати кінці хромосом для того, щоб клітини могли ділитися далі та довше», — розповів колега Осипова, вчений секретар Інституту геронтології НАНУ Віктор Холін.

Також колеги кажуть, що технологія Осипова могла б дозволити кожному жити мінімум по 200 років! Проте, доробити справу до кінця вчений не встиг – його знайшли мертвим у власній лабораторії. Як же ж працювала капсула безсмертя?

Чому ніхто так і не продовжив справу вченого-ентузіаста?

Чому колеги Миколи впевненні, що його вбили? І якщо це дійсно так, то кому була вигідна смерть молодого перспективного науковця, який міг зупинити старіння? Про це – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ»:

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Київський вчений створив кaпсулу бeзcмeртя і випробував її на жuвій людині? Те що було далі ш0кувало всіх… ВІДЕО