Нарешті це сталося! Порошенко виконав «обіцянку», яку давав ще перед тим як став Президентом

Порошенко продав права на «5 канал» і «Прямий» через закон про олігархів.

Новостворений медіахолдинг «Вільні медіа» придбав у Петра Порошенка корпоративні права на телеканали «5 канал» та «Прямий». Про це йдеться в заяві «5 каналу».

«Ми створили новий медіа-холдинг «Вільні медіа». Власниками холдингу є медійники, журналісти, громадські діячі та опозиційні депутати, які були журналістами. Додаткові 10% акцій холдингу відведено під участь усього трудового колективу медіа. Наголошуємо, що таким чином трудові колективи є найбільшим акціонером», — йдеться в повідомленні.

«Вільні медіа» придбав 100% корпоративних прав на телеканали. Суму угоди не розголошують, однак зазначається, що придбання було здійснено за ринковою ціною, а угода передбачає розстрочку.

У «5 каналі» і не приховують, що створили холдинг через закон Володимира Зеленського про боротьбу з олігархами.

«Документи угоди прямо передбачають заборону Петрові Порошенку будь-яким чином впливати на редакційну політику каналів чи іншим чином здійснювати контроль щодо «Вільних медіа», — зазначається у повідомленні.

Власники «Вільних медіа» обіцяють найближчим часом укласти з каналами угоду про невтручання в редакційну політику.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Нарешті це сталося! Порошенко виконав «обіцянку», яку давав ще перед тим як став Президентом