“У неї мало мізків”: Кондратюк жорстко розкритикував співачку Ані Лорак за те, що вона ігнорує агресію з боку РФ

Уперше за 7 років Алі Лорак дала інтерв’ю українському телеканалу. Гастролерка пояснила, що виступає в Росії, бо “дарує музику без кордонів”. Натомість Ігор Кондратюк заявив, що в зірки “мало мізків”.

Джерело: фейсбук Ігоря Кондратюка, передає 24 канал.

На думку Ігоря Кондратюка, скандальна Ані Лорак закопала себе свіжим інтерв’ю, в якому спробувала пояснити, чому 8 років ігнорує російську агресію на Сході України та окупацію Криму. Він пояснює це тим, що співачка несповна розуму.

“Кароліна – яскрава ілюстрація талановитої, яскравої, магнетичної дівчини-артистки, в якої, вибачте, мало мізків. Вона навіть не зрозуміла, чому “її не підтримали українські політики”, – висловився Ігор Кондратюк.

Пояснюємо, Ані Лорак насмілилась образитися на українських колег і політиків, які не підтримали її у складний час. Схоже, співачка мала на увазі той час, коли вона повелась на гонорари в країні агресора й стала “пташкою, яка дарує музику без кордонів”. За повернення російської гастролерки перепало й уряду України. Кондратюк обурюється, що держава жодним чином не урізає права тих зірок, які перемкнулись на бік Росії. Він сміливо називає їх колабораціоністами.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“У неї мало мізків”: Кондратюк жорстко розкритикував співачку Ані Лорак за те, що вона ігнорує агресію з боку РФ