У Чехії з’явилися на світ дiтu, які народжуються лише один раз в кілька століть (ВIДЕО)

Народження близнюків – це завжди хвилююче як для батьків, так і для медиків. Але в одному невеликому містечку Чехії трапилося незвичайна подія, яка в Чехії відбувається один раз в кілька століть.

Олександра Кіновія, коли дізналася, що знаходиться в положенні, була невимовно щаслива від такої радісної новини. Вагітність проходила чудово, адже дівчина була молодою і здоровою. Саша ставилася до свого цікавого положення дуже дбайливо і трепетно, і коли під час першого УЗД дізналася, що у неї під серцем не один малюк – спокійно поставилася до цієї новини. Оскільки в їхній родині вже народжувалися близнюки, і вони з чоловіком були тільки раді, що стануть батьками відразу декільком малюкам.

Але, як виявилося, попереду їх чекали і інші новини. Коли термін став більшим, лікарі побачили, що у жінки буде чотири дитини! Але і тут Олександра проявила спокій, не стала переживати, а вирішила більш продумано і ретельно підготуватися до майбутніх пологів.

Дівчина проходила всі планові обстеження. І якось на одному з таких сеансів відкрилося і зовсім непередбачене! Лікарі нарахували вже п’ятьох малюків. Дівчина не змогла стриматися і розплакалася. Зовсім не від переляку, а навпаки від щастя. Адже не кожну жінку Всесвіт вибирає для такої місії – п’ятеро близнят у Чехії народжуються всього лише один раз в кілька століть.

До майбутньої зустрічі з малюками готувалися дуже ретельно, як майбутні багатодітні батьки, так і весь персонал лікарні. Лікарі з інших міст Чехії спеціально приїхали в лікарню, щоб подивитися на народження цього чуда.

За появою на світ цих малюків стежила вся країна, адже за статистикою, яка ведеться з 1949 року, подібного випадку зафіксовано не було. У Олександри та її чоловіка народилися 4 синочки і 1 донечка. Назвали дітей звучними іменами – Даніель, Майкл, Мартін, Алекс і Тереза. А ще новоспечені багатодітні батьки отримали масу привітань і подарунків, як від місцевих жителів Чехії, так і від держави.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Чехії з’явилися на світ дiтu, які народжуються лише один раз в кілька століть (ВIДЕО)