Жaхіttя на Черкащині. 7-річна Настя пoмepла в лікарні не приходячи до тями (ФОТО)

Дитина померла в лікарні не приходячи до тями. 7-річна Настя потрапила під колеса вантажівки 29-го вересня у с. Станіславчик Матусівської ОТГ. Постраждалу в стані коми доставили до Шполянської лікарні.

Про смерть дитина стало відомо з повідомлення на сайті Матусівської ОТГ.

— Жителі громади висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Настусі.

Вона була життєрадісною, світлою дівчинкою, яка тільки починала жити, вдихала кожну мить на повні груди, радувала своїх близьких та друзів, мріяла …

Немає нічого страшнішого і болючішого за втрату дитини. Неможливо знайти таких слів підтримки, щоб хоч на краплю полегшити біль батьків. Діти не вмирають — вони стають янголами та дивляться на нас з небес, — йдеться у повідомленні.

Як повідомляли у поліції, того трагічного дня дівчинка неочікувано вибігла на проїжджу частину, де в той час рухався транспортний засіб. За кермом «Газелі», яка збила дитину, перебував 57-річний водій.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція – від трьох до восьми років позбавлення волі. Слідство триває.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Жaхіttя на Черкащині. 7-річна Настя пoмepла в лікарні не приходячи до тями (ФОТО)