“Ти не гетьман, ти х**ло!”: більше сотні “тітушок” у Дніпрі увірвались на святковий фестиваль де був Порошенко і його команда, а також ветерани і волонтери

Більше сотні “тітушок” у Дніпрі хотіли зірвати “Куліш-Фест”. Фестиваль відбувся у парку “Зелений гай”, де зібралися близько тисяч людей — серед них активісти, волонтери та ветерани АТО, туди ж прибув і п’ятий Президент, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко.

На заході було чимало родин із дітьми передає Прямий.

“Тітушки”, які організовано прибули у парк, не приховували своєї симпатії до нинішньої влади — гучно викрикували “Зеленский молодец”, нецензурно лаялися на адресу “Європейської Солідарності”та Порошенка, кричали, що “им не место в Днепропетровске”.

Обурені дніпряни не дозволили молодикам зіпсувати свято, відтіснили їх, кількох довелося скрутити. Відео із парку також опублікувала активістка Дінара Габібуллаєва. На ньому видно, що один з провокаторів п’яний, а на запитання, скільки він випив, він відповів “Какая тебе разница?”.

За словами місцевих, молодики не дуже добре орієнтувались у Дніпрі, їх організовано привезли з Кривого Рогу та Запоріжжя. Цю інформацію також підтвердила поліція. Перед провокацією у парку молодиків також бачили біля офісу партії “Європейська Солідарність”, де вони викрикували нецензурні образи на адресу партії.

“Нас не зупинять ніякі провокації Банкові, яка нас боїться”, – зазначив Петро Порошенко.

За даними місцевих джерел, приїзд “тітушок” у Дніпро організували на замовлення влади. Зокрема, за організацією може стояти народний депутат від “Слуг” Максим Бужанський. Серед “тітушок” також помітили особу, схожу на помічника речника української делегації у ТКГ Олексія Арестовича.

Зазначимо, що Куліш-Фести традиційно проводяться у різних містах України за ініціативи волонтера і музиканта, лідера гурту “Широкий лан” Ярослава Бойка, партійців “Європейської Солідарності” та ветеранів війни проти російської агресії.

Не дивлячись на спроби провокацій, дніпряни скуштували смачний куліш! До заходу також приєднався п’ятий президент України Петро Порошенко.

Дуже вдячний дніпрянам за цю теплу зустріч. Дякую, що вас не лякають жодні провокації. І ми не дамо «тітушкам» жодного шансу! Вони бояться нас, тому що ми любимо Україну і нас не зупинити”, – наголосив Порошенко.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Ти не гетьман, ти х**ло!”: більше сотні “тітушок” у Дніпрі увірвались на святковий фестиваль де був Порошенко і його команда, а також ветерани і волонтери