У розпал пандемії в окупованому Луганську зібрали лікарів на масовий молебень. ФОТО

В окупованому Луганську так звані влада зібрала лікарів на масовий молебень про зцілення від COVID-19.

Про це з посиланням на пропагандистські ЗМІ бойовиків пише «Українська правда».

 Молебень відбувся в луганському храмі-каплиці.  У ньому взяли участь парафіяни храму, лікарі та представники медичного персоналу дерматовенерологічного, онкологічного і протитуберкульозного диспансерів.

 Одним з організаторів заходу виступив «голова комісії з розвитку охорони здоров’я і фізичної культури Громадської палати ЛНР» Володимир Радіонов.

 Він нагадав, що під час поширення небезпечних хвороб в православної церкви традиційно служиться «молебний спів під час згубної пошесті і смертоносної зарази».

 Радіонов підкреслив, що ОДРЛО «немає зафіксованих випадків захворювання коронавирусной інфекцією, тому ми молимося про тих, хто хворіє у всьому світі».

В Той же час в Росії у 19 округах введено не просто карантин, а масову самоізоляцію: припинено міжміські сполучення, вихід з домів лише за спецпропусками тощо. За добу 30 березня (коли в Луганську проведено масовий молебень) в РФ виявлено 500 випадків захворювання на коронавірус. Звичайно в Луганську також є хворі на коронавірус, проте через відсутність тестів та бажання Кремля їх не фіксують.

Ні для кого не секрет, що всі дії в Л/ДНР контролюються владою РФ. Чому РФ пропагує в псевдореспубліках масові акції, якщо на інших територіях вводить масову самоізоляцію? Скоріш за все Росії не потрібні жителі псевдореспублік десь так саме як і армія пенсіонерів з ОРДЛО. Саме тому вона відмінила карантин в так званій ДНР, саме тому вона проводить настільки абсурдні дії в Луганску.

Росія знімає маску та показує «рускій мір», який обіцяла жителям Донбасу

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У розпал пандемії в окупованому Луганську зібрали лікарів на масовий молебень. ФОТО