«Хрuстина намагалася врятувати маму від вбuвці»: нові деталі «містuчного» злочuну в Житомирі ш0кували Україну (ФОТО)

36-річна Марина Сасюк і її 13-річна дочка Христина, які стали жертвами вбивці в Житомирі, раніше пережили страшну трагедію. У них на очах застрелилась близька людина і дівчинка дуже боялася ще раз побачити подібне.

Детальніше про подвійне вбивство і відлуння минулого

Найбільший страх

Марина з дочкою Христиною жили у своїй квартирі в п’ятиповерховому будинку по вулиці Степана Бандери в Житомирі. Ефектна молода жінка і не менш красива її дочка завжди привертали увагу.

«Здалеку їх можна було прийняти за сестер. Дуже яскраві, сонячні, красиві! Неможливо уявити, що хтось в одну мить відібрав у них життя!» – розповів один із сусідів.

Марина раніше працювала на радіо, потім у неї з’явився невеликий бізнес – з донькою жили забезпечено. Але, за словами сусіда, раніше ця сім’я пережила страшну трагедію. На очах у своїх дівчаток нібито застрелився їхній чоловік і батько.

«Що стало причиною – ніхто не знає. Ми намагалися не розпитувати, не зачіпати цю тему. Але люди говорили, що Христинка дуже боялася пережити подібне ще раз. Дуже боялася втратити маму, але в підсумку вони загинули в один день. Це якась диявольська містика», – розповів чоловік.

Пожежа виявилась маскуванням

4 вересня Житомир сколихнула новина про пожежу, в якій нібито згоріли молода жінка і її дитина.

Пожежники приїхали до будинку на вул. Степана Бандери в Житомирі

Однак під час огляду виявилося, що смерть була насильницькою – і Марині, і Христині злочинець завдав безліч ножових поранень.

Квартира після пожежі

Пожежа виявилась невдалою спробою замаскувати подвійне вбивство.

Також з’ясувалося, що з квартири зникли золоті прикраси жінки, а злочинець втік на її автомобілі.

«Придивився» жертву в кафе і вистежив

Для розшуку вбивці були залучені поліцейські трьох областей. Вже наступного дня правоохоронці затримали підозрюваного, який встиг від’їхати на 100 кілометрів від місця злочину.

Ним виявився 22-річний житель Житомира, який раніше не мав проблем із законом.

Підозрюваного у подвійному вбивстві затримали за 100 км від місця злочину.

Як розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Житомирської області Артем Лисогор, у підозрюваного вилучили неспростовні докази його причетності до скоєння злочину. До того ж він сам визнав свою провину.

За попередньою інформацією, хлопець напередодні крупно програвся. В кафе він нібито і помітив Марину Сасюк, яка відпочивала з подругами. Потім простежив за нею до її будинку, а вранці проник у квартиру.

Начальник ГУНП у Житомирській області Артем Лисогор.

22-річний Дмитро під час судового засідання з обрання йому запобіжного заходу також заявив, що не був знайомий із жертвами, а в квартиру проник, щоб пограбувати: «Я не був з ними знайомий. Був варіант, що там можуть бути відчинені двері. Я хотів винести коштовності. Наскільки мені було відомо, там була тільки одна п’яна жінка, а виявилося – їх дві».

Підозрюваний у вбивстві матері з донькою в Житомирі.

Також він повідомив, що нібито дівчинка першою вдарила його ножем у спину. Цю інформацію частково підтверджують джерела в поліції, але з уточненням. «Поки що є інформація, що дівчинка спробувала захистити себе і свою маму, тому схопилася за ніж. Але сили були нерівні», – пояснило джерело.

Також, на його думку, злочинець зараз намагається заплутати слідство і уникнути максимального покарання.

У будь-якому разі попереду ще ретельне розслідування. Дмитра відправлено в СІЗО на 60 днів. Якщо його провина буде доведена, то, можливо, за ґратами вбивця проведе решту свого життя.

OBOZREVATEL буде уважно стежити за розвитком подій і розслідуванням страшного злочину.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Хрuстина намагалася врятувати маму від вбuвці»: нові деталі «містuчного» злочuну в Житомирі ш0кували Україну (ФОТО)