Почнеться з години на годину! На Україну суне щось стpaաне, оголошено штормове попередження! Яким областям “дістанеться” найбільше

Погіршення погодних умов наближаєтсья по всій Україні. Зокрема в Західних і південних областях синоптики прогнозують шквальні вітри і значні опади!

Вплив циклону найбільше відчують мешканці Південно західної України ближче до обіду, передає 

В Україні через погіршення погоди та небезпечні метеорологічні явища оголосили штормове попередження. 29 серпня в багатьох областях очікуються дощі шквальний вітер та туман. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

“Почнетсья 29 серпня і пройдеться по всй країні – вночі у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій та Житомирській областях значний дощ”, – йдеться у повідомленні.

Також, за даними синоптиків, вночі та вранці на Закарпатті, Прикарпатті, у східних та північно-східних областях очікується туман. Видимість буде 200-500 м.

Через це оголошено I рівень небезпечності.

За даними синоптика Наталки Діденко, температура повітря 29 серпня досягатиме +20°C…+26°C, на заході +18°C…+22°C, у східних областях, південній частині, у Дніпрі з районами буде +25°C…+30°C. Про це синоптик пише на своїй сторінці у Facebook.

“Найближчої ночі дощі пройдуть на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Тернопільщині, у Хмельницькій та Чернівецькій областях”, – повідомила вона.

Синоптик додає, що вдень у суботу істотні опади повсюди в Україні малоймовірні.

У неділю, за її прогнозом, дощі очікуються в західних, північних та частині центральних областей. Температура повітря 29 серпня розбіжиться: спека на сході, півдні, у центрі, а прохолода – на заході. У північних областях передбачається +25°C…+28°C.

Як повідомляв 5.UA, через діяльність людини найближчими роками клімат Землі повернеться на 3 мільйони років назад. Науковці пов’язують це з рівнем вуглекислого газу.

Зокрема в Західних і південних областях В середині дня поллє дощ, який буде йти до самого вечора.

Також очікується гроза, при грозі шквал.

В Одеській області місцями значний дощ, град.Вітер північно-західний, вдень північно-західний, 7-12 м / с, під час грози шквали 15-20 м / с. Температура вночі 14-19 °, вдень 22-27 °. Температура морської води 19-20 °.

На автошляхах області вночі та вранці місцями туман, видимість 1-2 км.

У зв’язку з негодою синоптики оголосили штормове попередження. Рівень погодної небезпеки – желтий.Отметім, що синоптики виділяють три рівня небезпеки: жовтий, помаранчевий і червоний. Під час жовтого рівня небезпеки синоптики радять проявляти максимальну обережність при перебуванні в зоні дії погодних явищ.

 Такі погодні умови небезпечні, несуть реальну загрозу для населення, інфраструктури і навколишнього природного середовища.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Почнеться з години на годину! На Україну суне щось стpaաне, оголошено штормове попередження! Яким областям “дістанеться” найбільше