З самого ранку! Кондратюк влетів – Зеленський не чекав: він розніс – розірвати відносини! Це кінець

Ігор Кондратюк – відомий шоумен, продюсер, телеведучий. В інтерв’ю Українській правді він розповів через що не хоче слухати “плівки Медведчука” та для чого потрібен закон про колаборантів і в різкій формі висловився про стосунки з країною-агресором.

Журналіст запитав, які конкретно претензії Кондратюк має до влади.

“У мене величезне питання до цієї влади, як і до попередньої: чому вони не приймають закони про колаборацію?

Якби був закон про колаборацію, то рішення РНБО, як на мене, були би більш легітичними і очевидними А так іноді здається, що РНБО займається не своєю справою.

На мій погляд, лише закон має дати тлумачення про те, хто є колаборантом. Це українці, які продовжують їздити в окупований Крим, чи це люди, які ратують за дружбу з агресором? Чи це люди типу тих, які встановлюють пам’ятники там десь в Харківській області і безмозглі українці, які на російських каналах гонять на Україну?

Так ось, на мою думку, усіх їх закон про колаборацію повинен множити на нуль як громадян України. Але чомусь це робить РНБО, а не закон.

Чому партія монобільшості, яка реально може багато чого зробити, якщо нею керувати в правильному напрямку, чому вони не приймають цей важливий для орієнтації суспільства закон?” – сказав Кондратюк.

Він зазначив, що санкції проти Медведчука не переконали його в патріотизмі президента.

“Сказавши А, кажи і інші літери! Скажи мені, будь ласка, чому досі Філіпу Кіркорову не заборонено в’їзд в Україну?”, – відповів Кондратюк.

Відзначимо, що наразі Кіркорову все ж заборонили в’їзд в Україну.

Також Кондратюк розповів що не слухав плівки Медведчука, навіть попри те, що там є докази вини президента Порошенка.

“Дивись, Порошенко про це все знав і не поклав край? Винен стопудово, якщо знав, підігрував, не поклав край. Якщо ж це було частиною якоїсь операцій – я нічого не можу сказати. І ніхто не може сказати, крім суду.

Якщо були якісь дії, то вони або протизаконні, або – законні. В межах компетенції, чи в корисливих цілях. Проти Порошенка було відкрито десятки справ. І що? Їх відкрили, їх закрили. Я не проти, щоб посадили будь-кого з попередніх президентів. Вони підсудні”. – сказав він.

Він заявив, що ніяких стосунків, а тим паче дружби. з громадянами країни-агресора бути не може.

“Не тільки дружби, а і думки про дружбу не може бути з агресором. Я реально цього не розумію.

Дивись, є збоченці, які люблять, щоб їх били, ґвалтували і їм це подобається.

Український міністр, який торгує з РФ – збоченець. “Я люблю, щоб мене ґвалтували, – каже він, – тому я буду поставляти електроенергію з Росії”.

Росіяни – імперці і їм по фігу, скільки народу загине за те, щоб їхня імперія збільшилась на бодай один сраний нужнік, вибач за лексику. Але у мене питання до нашої влади: як можна не прийняти закон про колаборацію на восьмому році війни? Як можна тримати власних громадян у невіданні і трактувати на свій розсуд відносини з Росією?

Розрив відносин – єдиний логічний і чесний шлях”, -заявив Кондратюк.

Однак додав, що немає проблеми в тому, що люди позитивно ставляться до російських артистів?

“Немає. Слухай собі вдома, або з друзями. А ходити на їхні концерти з березня 2014-го – зась”, – підсумував він.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

З самого ранку! Кондратюк влетів – Зеленський не чекав: він розніс – розірвати відносини! Це кінець