Так, багато хто не розуміє, що не можна так легко змінити становище в державі, в якій десятками років були при владі люди, яким було байдуже як живе народ…

ВО ВСЁМ ВИНОВАТ ЗЕЛЕНСКИЙ

Якось так.
1991 рік — Зеленський підписує Акт про незалежність України. Йому 13 років.
1994 рік — Зеленський відмовляється від ядерної зброї. Йому 16 років.
1996 рік — Вбивають Щербаня, і в пулі України з’являється Ахметов, керував цим, звісно, Зеленський. Йому 17 років.
1997 рік — Зеленський призначає Лазаренка, Зеленский запроваджує ваучерну приватизацію. Йому 18 років.
1999 рік — Зеленський призначає на посаду голови Донецької ОДА Януковича. Йому 20 років.
2000 рік — Зеленський робить все, щоб настав кінець світу. Не вийшло. Створює «Партію Регіонів». Йому 21 рік.
2003 рік — Зеленський призначає на посаду прем’єр-міністра Януковича. Йому 24 роки.
2004 рік — Зеленський організовує фальшування по всій Україні на виборах і одночасно створює майдан, а головне, профінансовує його. Йому 26 років.
2005 рік — Зеленський стравлює між собою Ющенка, Порошенка, Тімошенко і планує зробити так, щоб нам не дали ПДЧ в подальшому. Йому 27 років.
2008 рік — Зеленський повторно призначає Януковича головою уряду. ПДЧ нам не дали, Зеленський красава. ))Йому 29 років.
2010 рік — Зеленський очолює передвиборчий штаб Януковича і дарує йому посаду президента України. Йому 31 рік.
2013 рік — Зеленський не підписує асоціацію з Євросоюзом, дає команду бити студентів і організовує «Революцію Гідності». Йому 34 роки.
2014 рік — Зеленський дозволяє втечу Януковича, здає Росії Крим, сприяє війні на Донбасі, посилає Порошенка і Кличка до Фірташа в Відень, щоб домовилися, хто з них буде президентом України. Очолює предвиборчий штаб Порошенка.

Йому виповнюється 35 років. Накінець досягнув того віку , коли можна балотуватися в президенти України. До цього часу не дозволяло законодавство. Тільки з тридцяти п’яти років.
І почав готуватися. А який же він продуманий, з тринадцяти років що творив, готувався.)) Але, щоб не гаяти часу, швиденько створив для наших військових декілька котлів, перевів всі кошти в офшори, знищив 70 банків, підірвав всі склади боєприпасів, віддав 20% економіки Медведчуку, послав моряків в полон, запроторив за грати добровольців, підняв ціну $ втричі, а тарифи в 2,5 рази. І ще різного потрохи. І в 2019 році пішов в президенти. Йому 40 років.
2019 рік, Зеленського обрали президентом, він для картинки не дає працювати собі ще пів року. Сказав Луценку, Полтораку, Клімкину, Гройсману і всьому уряду, щоб не йшли зі своїх посад, а приймали рішення, які будуть йому шкодити в наступній роботі. А головне, попрохав Парубія прийняти закони в ВР, які знівелюють його діяльність перший рік. І для чого ж він їх прохав? Та просто ж, щоб вони мали змогу всю біду за 30 років перекинути на нього.

Друзі, Ви уявляєте який він «підступний»? Тридцять років грабував Україну і Українців, хіба ж можливо таке. А тепер вирішив все звалити на пєтю, юлю, віть, рінатиків, коломош і всіх НАЙЧИСНІШИХ , ЗОЛОТИХ людей.
Так друзі виглядає наше сучасне життя. Нічого не забув? Покажіть тим хто не розуміє зовсім нічого.
Дякую. Добра всім.

(Алексей Ляшенко)

Natalia Yashin

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Так, багато хто не розуміє, що не можна так легко змінити становище в державі, в якій десятками років були при владі люди, яким було байдуже як живе народ…