Терпець урвався! Українці «атакували» соцмережі УЄФА! Флешмоб триває!

Українці обурилися рішенням Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заборонити використання гасла «Героям слава!» на формі збірної нашої країни. Наші співвітчизники запустили особливий флешмоб, атакувавши офіційні сторінки організації в соціальних мережах.

Під публікаціями УЄФА в InstagramFacebook і Twitter з’явилася велика кількість коментарів з текстом «Слава Україні – Героям слава!», А також англомовним варіантом вітання: «Glory to Ukraine! Glory to the Heroes!» Також багато користувачів звинуватили Союз у продажності та потуранні інтересам Росії.

Нагадаємо, що на початку червня збірна України представила форму, в якій буде грати на Євро-2020. На ній зображена карта нашої країни з Кримом. У РФ обурилися через цю обставину і закликали УЄФА заборонити використання нового ігрового комплекту на чемпіонаті.

Спочатку в організації не побачили порушень регламенту і затвердили екіпіровку України, але після протесту з боку Російського футбольного союзу (РФС) форму вивчили детальніше. Європейські функціонери дійшли до висновку, що слоган «Героям слава!» в комбінації з фразою «Слава Україні!» нібито має не тільки політичний, але й історичний і мілітаристський сенс.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Терпець урвався! Українці «атакували» соцмережі УЄФА! Флешмоб триває!