У Зеленського змели ОПЗЖ – це 5 колона, вигнати їх на Москву, готуйте борт

Глава української делегації в Тристоронньої контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук закликав «вирішити питання» з «промосковської» партією «Опозиційна платформа – За життя» (ОПЗЖ).

Ця партія, пояснив Кравчук, заважає процесу встановлення миру на Донбасі і поверненню на Україну всіх «окупованих територій, що можна було б зробити за допомогою об’єднання всіх політичних сил для єдиної мети. ОПЗЖ в цьому сенсі – деструктивний елемент, який працює в інтересах Москви, і який потрібно «випалити» з політичного поля України.

Про це Кравчук заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Якщо ми об’єднаємо політичні сили, якщо в парламенті буде єдність по відношенню до встановлення миру на Донбасі, і метою буде повернення всіх територій, думаю, не буде таких проблем і питань, які б ми не могли вирішити. А ми сьогодні як лебідь, рак і щука, в парламенті говорять необґрунтовані речі, які межують зі зрадою України », – сказав Кравчук.

При цьому він звертає увагу, що на відміну від інших держав, серед опозиції в країні є «зрадники». За словами політика, Києву слід «випалити» ОПЗЖ, яка будує «російську Україну», регулярно консультуючись з Москвою.

«Наведу приклад. У Польщі є опозиція? Є. Але скажіть, будь ласка, польська опозиція їздить до Німеччини або України консультуватися, як будувати Польщу? А наші ОПЗЖ їдуть в Москву, зустрічаються з Путіним, він дає їм установки, вони приїжджають і будують російську Україну або Україну з російськими методами управління. Потрібно випалити це з України, випалити, і тоді, коли у нас не буде таких проблем, я думаю, всі питання будуть вирішуватися швидко і організовано », – підкреслив Леонід Кравчук.

У свою чергу депутат Верховної ради, співголова проросійської політичної партії “Опозиційна платформа – За життя” (ОПЗЖ) Вадим Рабінович закатав істерику і  зажадав від Служби безпеки України (СБУ) притягнути до відповідальності екс-президента країни, главу делегації Києва в контактній групі з врегулювання в Донбасі Леоніда Кравчука начебто за пропаганду розколу нації і загрозу територіальній цілісності України. Але ж вссі прекрасно знають – хто в Україні Колаборант і рука Кремля.

Тим не менше прес-служба партії ОПЗЖ, повідомили, посилаючись на депутатське звернення Рабіновича на ім’я глави СБУ Івана Баканова.

“Рабінович вимагає притягнути до відповідальності Кравчука і внести інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Причина – публічні заклики Кравчука, які несуть в собі пропаганду розколу нації і загрозу територіальній цілісності, що може привести до знищення державності”, – зазначили в партії.

Як доказ наводиться інтерв’ю Кравчука, яке вийшло 5 червня в ефірі одного з українських телеканалів

“У цьому інтерв’ю Кравчук, по суті, закликає змінити межі території України і підбурює до перешкоджання законній діяльності ОПЗЖ, а також обмеження прав громадян за ознакою політичних переконань”, – йдеться в зверненні.

“Його висловлювання свідчать про їх спрямованість проти жителів Донбасу, які є громадянами України. Зокрема, порівняння Донбасу з “раковою пухлиною”, яку необхідно “відрізати”, є образою почуттів мільйонів громадян по їх політичним, світоглядним переконанням, відверто дискримінаційним за ознакою їх місця проживання “, – підкреслюється в документі.

Як додав одіозний Рабінович, дії екс-президента начебто мають ознаки злочину за статтею Кримінального кодексу України “Посягання на територіальну цілісність країни та її недоторканність, а також публічні заклики до вчинення таких дій, суміщені з розпалюванням національної ворожнечі”.

Проросійський депутат Вадим Рабінович також зажадав від СБУ дати правову оцінку заклику Кравчука “випалити” ОПЗЖ.

А що ви думаєте щодо цього? Тішить спостерігати за істерикою ОПЗЖ, не правда ж? Як вважаєте, Кравчук все правильно сказав? Ставте лайки під відео, якщо згодні з ним.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Зеленського змели ОПЗЖ – це 5 колона, вигнати їх на Москву, готуйте борт