Будемо піднімати країну!Зеркаль здивувала заявою – Піде в президенти. Зеленський не чекав – потужний конкурент!

Колишня заступниця глави Міністерства закордонних справ і ексрадниця голови правління “Нафтогазу” Лана Зеркаль заявила, що не збирається іти в політику. Принаймні, наразі вона не має таких амбіцій.

Водночас вона не виключила, що так може статись у майбутньому. Про це Зеркаль повідомила у програмі “Перехресний допит”.

В ефірі ведучий запитав, чи піде ексрадниця голови “Нафтогазу” – у президенти. У відповідь вона риторично запитала, чому повинна туди йти.

Наразі я не збираюсь брати участь у політичних рухах чи партіях чи взагалі будувати якусь політичну кар’єру, – заявила Зеркаль.

Водночас вона не заперечила, що не матиме президентських амбіцій надалі. Зеркаль зауважила, що ніхто не знає, що буде завтра і які складуться обставини. “Ми не можемо передбачати, у нас немає Crystal Ball”, – додала ексзаступниця глави МЗС.

Також Зеркаль вважає, що РНБО перебрала на себе невластиві функції. Вона наголосила, що в Україні має працювати вся правоохоронна система та верховенство права.

“Дійсно, існують проблеми, які потребують нагального втручання і розв’язання. Зараз таким інструментом стала Рада нацбезпеки та оборони. На мій погляд, вона перебрала на себе трохи невластиві функції”, – зазначила Зеркаль.

За її словами, для країни необхідно, аби вся система працювала ефективно, а не лише РНБО.

Мене більше турбує необхідність забезпечення верховенства права. Без цього ми не зможемо ні залучати інвестиції, ні захищати право власності, ні боротися з безладдям, яке твориться в країні, – заявила вона.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Будемо піднімати країну!Зеркаль здивувала заявою – Піде в президенти. Зеленський не чекав – потужний конкурент!