Перебував на волосині від смэрті: У Дніпрі чоловіка вкyсив пaвyк, oтрyтa якого в 15 разів сильніша, ніж у гpимyчoї змIї (Фото)

У Дніпрі 50-річного чоловіка вкусив павук. Через це він потрапив до лікарні і опинився під крапельницею.

Про цей випадок розповідає “Дніпро обласний”.

За словами постраждалого дніпрянина Ігоря Пацеріна, він приліг під деревом у саду. Раптом від відчув різкий пекучий біль на нозі і побачив дві червоні цятки 

Дуже швидко місце укусу набрякло, Ігора почало морозити, з’явилася нудота, головний біль. Чоловік звернувся до медиків і опинився під крапельницею. 

Від якого саме павука постраждав, чоловік  не помітив. Але за симптомами медики припустили, що це міг бути каракурт.

“Останніми роками в Дніпрі і області з приходом тепла активізуються павуки. Серед них і каракурт, чия отрута в 15 разів сильніше, ніж у гримучої змії. На щастя, обсяг, що вприскується  каракуртом незрівнянно менше зміїної дози. Проте, якщо вчасно не надати допомогу, можуть бути серйозні наслідки”, – повідомляє “Дніпро обласний”. 

Нагадаємо, що у Дніпрі на території дитячого майданчика помітили величезного павука. Місцеві жителі виявили його поблизу житлового масиву Парус.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Перебував на волосині від смэрті: У Дніпрі чоловіка вкyсив пaвyк, oтрyтa якого в 15 разів сильніша, ніж у гpимyчoї змIї (Фото)