В інтернет хтось злив відео, що говорив про владу в Україні Борис Немцов перед своїм вбивством

Bбuтuй під стінами Кpeмля російський опозиціонер і вoрoг Пyтiнa Борис Нємцов за життя вельми критично відгукувався про Юлію Тимошенко.Знайдено старе відео, в якому Нємцов дав влучну характеристику Тимошенко, передає “Діалог“.

Ще в 2009 році Нємцов попереджав Україну про небезпеку Юлії Тимошенко, яка сьогодні відчайдушно намагається роздобути собі крісло президента. На думку опозиціонера, її прихід до влади буде великою помилкою для країни, хоча і не катастрофою.

“Тимошенко буде копіювати (президента РФ узурпатора Володимира) Путіна. Вона буде намагатися вибудовувати авторитарну модель “, – заявив Нємцов, запевнивши, що у лідера” Батьківщини “нічого не вийде, так як український народ набагато більш незалежний,” вільний “, ніж російський. Проте, перемога Тимошенко у виборах, впевнений він, серйозно відкине країну назад

“Вона і є місцевий Путін. Суміш Путіна і Лукашенка, я б так сказав … Вона авантюристка і популістка! Вона не здатна прийняти адекватні рішення для подолання кризи в українській економіці. Її перемога означатиме подальшу деградацію “, – говорив Нємцов в 2009 році

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В інтернет хтось злив відео, що говорив про владу в Україні Борис Немцов перед своїм вбивством