Путін: “Ви посягнули на святе і робите з України “антиросію” тому я змушений оголосити про те, що наша країна тепер знаходиться в небезпеці зі сторони України..”

Нова безпрецедентна заява глави Кремля Володмимра Путіна про Україну як про “антироссію” неабияк свтривожила українців. Президент РФ Володимир Путін на засіданні Радбезу заявив про перетворення певними особами в главі України в “антиросію”.

Також небезпечною цю заяву, вважає колишній глава МЗС України Павло Клімкін. Про це він заявив на своєму акаунті в  Facebook

” Україна … перетворюється в якусь” антиросію “, в якусь площадку, з території якої ми постійно, судячи з усього, будемо отримувати особливої з нашого боку уваги з точки зору забезпечення безпеки … “, –  сказав Путін членам Ради безпеки 14 травня.  Ми також звернули увагу на те, що це нова риторика беззмінного лідера Росії.

Раніше він таких заяв не робив і не говорив про загрозу з боку України щодо безпеуи самої Росії. ” Слова Путіна про нас як” антироссію “не варто недооцінювати. Це не чергова знахідка спічрайтерів. Путін говорить про нас як про постійне джерело проблем для РФ, її антипода.

Саме таку лексику він ще не використав “, – написав колишній міністр. Він упевнений, що відповідь Кремля на спроби Києва проводити незалежну політику буде “асиметричним і дуже жорстким”.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Путін: “Ви посягнули на святе і робите з України “антиросію” тому я змушений оголосити про те, що наша країна тепер знаходиться в небезпеці зі сторони України..”