“Володя, мені дуже потрібна твоя порада, а ти все не дзвониш і не пишеш.”- Спілкування Мeдвeдчyкa і Пyтiна: “Квартал 95” опублікував свою версію. Відео

Студія “Квартал 95” 22 квітня опублікувала в Facebook пародію на спілкування нардепа від “Опозиційною платформи – За життя” Віктора Медведчука з президентом РФ Володимиром Путіним. (щоб переглянути відео доскрольте до кінця)Ми вирішили опублікувати відео в зв’язку з повідомленням нардепу підозри у державній зраді і замаху на розграбування національних ресурсів.

Роль Медведчука виконав учасник студії “Квартал 95” Євген Кошовий.

“Мені рада твій, Володя, так потрібен. Ну, а ти не дзвониш і не пишеш. Я Зеленським був сильно ображений. Дуже шкода, що мене ти не чуєш”, – звернувся нардеп в пародії  до портрету свого “улюбленого кума Путіна”.

“Чи не реви, Віть. Прекрасно я чую. І план B для тебе я придумав. Грошей ти від мене не побачиш. І не будеш моїм більше кумом”, – відповідає  Путін з портрета.

На прохання Медведчука допомогти мудрою думкою президент РФ в пародії каже: “Вам потрібні, Вітя, нові обличчя. Новачка я тобі вже вислав”.

У пародії “Кварталу 95” беруть участь нардеп від ОТЗЖ Вадим Рабинович, роль якого виконав актор Олександр Пікалов, і нардеп Ілля Ківа – Юрій Великий. 

“Вадим Зіновійович – людина, у якого білі клавіші завжди чорні, а чорні – завжди білі. Вони майстерно грає на почуттях пенсіонерів. І як в ОТЗЖ, так і в нашому колективі він наша найголовніша зірка … бол”, – заявив Кошовий .

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Володя, мені дуже потрібна твоя порада, а ти все не дзвониш і не пишеш.”- Спілкування Мeдвeдчyкa і Пyтiна: “Квартал 95” опублікував свою версію. Відео