Ти заплатиш за все! Пoрoшeнкo подає в суд на Гoрдoнa: після ефіру у Шустера адвокат зробив офіційну заяву

П’ятий український президент Петро Порошенко подає в суд на журналіста і телеведучого Дмитра Гордона в зв’язку з заявою, яка була зроблена в прямому ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” в минулу п’ятницю

Про це повідомляють інформаційні агентства з посиланням на яке прозвучало в ході прес-конференції заяву адвоката Порошенко Іллі Новікова. Прес-служба партії “ЄС” також цитує заяву адвоката

За його словами, судовий позов проти Гордона стосуватиметься наклепу стосовно затвердження журналіста про “домовленість” Путіна і Порошенко, за яким нібито українські військові здали російським найманцям Маріуполь в 2014 році.

“7 травня цього року в ефірі ток-шоу” Свобода слова “відомий журналіст Дмитро Гордон випустив на свободу деякі слова, які повинні мати наслідки. Саме він заявив і зробив це у формі твердження, що п’ятий президент України Порошенко” вступив в злочинну змову з Путіним і наказав в рамках цієї злочинної оборудки української армії залишити Маріуполь “”, – заявив адвокат.

За словами Новикова, судовий позов буде підготовлений і офіційно направлено до суду найближчим часом. При цьому Порошенко буде вимагати від Гордона визнання недостовірними опублікованих тверджень.

За словами адвоката, в суді Гордону нададуть можливість довести його заяви, а не голослівно висувати звинувачення в рамках політичних ток-шоу.

“У Гордона буде можливість повідомити, які у нього є докази, якщо вони є. Я думаю, що їх немає”, – зазначив Новіков.

Ось те саме відео через яке Порошенко подає похов проти гордона:

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ти заплатиш за все! Пoрoшeнкo подає в суд на Гoрдoнa: після ефіру у Шустера адвокат зробив офіційну заяву