Нічна лeтaльнa ДТП в результаті якої рoзбuлuся прокурор, секретар суду і дві дівчини, є зaгuблi

У жорсткому лобовому зіткненні двох легковиків поблизу міста Бар Вінницької області 20 листопада загинув секретар місцевого суду. Він перебував у машині прокурора Барського відділу Жмеринської місцевої прокуратури Ігоря Лаврова.

Про смертельну аварію, яка сталася у Вінницькій області, написала у фейсбуці адвокат Лариса Криворучко. За її словами, у ДТП постраждали 3 осіб. 

Секретар суду помер на місці інциденту.

Наразі на місці події працюють слідчі, які встановлюватимуть всі обставини зіткнення авто. Яка з машин вилетіла на зустрічну смугу, невідомо. Втім, внаслідок удару, товариш прокурора загинув.

Ще дві жінки отримали травми. Скоріш за все, вони перебували в іншому автомобілі.

За попередніми даними, прокурор та працівник суду були нетверезі / Фото Лариси Криворучко

“ВАЗ-21120”, який, за словами адвоката, належить прокуророві, отримав надсерйозні пошкодження. У електронній декларації Ігоря Лаврова дійсно є відомості про таку машину. Але записана вона не на самого працівника правоохоронних органів.

Прокурора забрала швидка. І ще двох дівчаток забрала швидка. За попередньою інформацією: всі п’яні (секретар, прокурор). Бідні люди. Чи не ганяйте зараз,– написала Криворучко.

Офіційних коментарів про подію від поліції наразі немає.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Нічна лeтaльнa ДТП в результаті якої рoзбuлuся прокурор, секретар суду і дві дівчини, є зaгuблi