В Україні знов запровадили загальнонаціональний карантин: зон більше не буде

Через несприятливу епідеміологічну ситуацію Кабінет Міністрів ухвалив рішення про посилення карантинних обмежень в Україні.

Уряд скасував поділ країни на зони та повернув загальнонаціональний карантин.

Відповідне рішення Кабмін ухвалив 11 листопада під час засідання. Про це повідомляє 24 канал.

Які заборони діятимуть в Україні

  • Заборонені масові заходи за участю понад 20 осіб, заповненість більше за 50% місць у театрах та кінотеатрах, громадському транспорті.
  • Заборона дискотек, робота нічних клубів та розважальних закладів.
  • Після 22:00 та до 7:00 заборонена робота закладів харчування з організацією дозвілля, тобто ресторанів, барів і кафе. Водночас обмеження не поширюються на адресну доставку та замовлення на винос.
  • Відвідувачі у закладах громадського харчування можуть перебувати лише на відстані не менше 2 метрів між місцями для сидіння за сусідніми столиками й не більше 4 осіб за столом без урахування дітей, віком до 18 років.
  • Під забороною і перевезення пасажирів громадським транспортом на міських, приміських, внутрішньообласних, міжобласних маршрутах у кількості більше, ніж кількість місць для сидіння.

Зверніть увагу! Аби убезпечити літніх людей від інших верств населення під час пандемії коронавірусу, уряд пропонує запровадити в Україні час для пенсіонерів. 

Він буде діяти з 10:00 до 12:00 у місцях торгівлі та органах влади. Крім того, в Україні також ввели карантин вихідного дня  Карантин вихідного дня: що працюватиме у вихідні і чи буде ефективним обмеження .

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В Україні знов запровадили загальнонаціональний карантин: зон більше не буде