Винник: Друзі, я ніколи не просив, але зараз треба! У дитини діагностували спинальную м’язову aтрoфiю, артист блaгaє про дoпoмoгу

Кумир пише – він рідко звертається до кого-небудь за допомогою, але тут ситуація критична, і важлива кожна гривня, перерахована на рахунок батьків 10-місячного малюка.

У дитини діагностували спинальную м’язову атрофію, яка лікується тільки найдорожчим в світі препаратом

Без спеціального дуже дорогого препарату хлопчик може виявитися в нерухомому стані. Як пише його мама, такі діти не доживають до 2 років. І укол потрібно зробити до того часу, поки дитині не виповниться півтора року, інакше потім вже буде пізно. Олег Винник звернувся до шанувальників з проханням про те, щоб вони не залишалися байдужими.

“Друзі, ми дуже рідко звертаємося до вас з проханням про допомогу, але на цей раз ситуація занадто складна: порятунок життя чудового малюка залежить від наших добрих сердець», – пише чоловік Таюне.

Шанувальники українського співака під публікацією стали писати побажання одужання малюкові, і надсилати скріншоти того, що вони відправили гроші на зазначені реквізити. Олег Винник і вся його команда дякують небайдужих. Сума збору – понад два мільйони доларів. Тому важливий кожен відгук і кожна гривня.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Винник: Друзі, я ніколи не просив, але зараз треба! У дитини діагностували спинальную м’язову aтрoфiю, артист блaгaє про дoпoмoгу