Відео. Неочікувано! Зеленський розсміявся і заплескав, почувши про падіння свого рейтингу під час інтерв’ю для програми HARDtalk на BBC

Президент Володимир Зеленський радісно відреагував на запитання журналіста про падіння його рейтингів у українців, засміявшись і залопотівши в долоні.

Про це стало відомо під час інтерв’ю для програми HARDtalk на BBC.

Журналіст нагадав, що Зеленський прийшов до влади з 73% голосів у президентських перегонах проти Петра Порошенка, а зараз опитування показують близько 35%.

«Ви втратили дуже велику підтримку», – сказав ведучий, і при цьому президент розсміявся.

Журналіст процитував слова Зеленського про цілі в політиці в тому ключі, що він провів життя, «примушуючи людей сміятися», а зараз хоче, щоб вони перестали плакати через політику в Україні.

«Але вони до сих пір плачуть», – зазначив ведучий. У відповідь Зеленський сказав, що він вражений питанням.

«Я зараз згадав, як я був колись телеведучим. Я пам’ятаю, я теж так робив. Ви знаєте, що стосується 73% в порівнянні з Порошенком, правда в тому, що це вирок був пану Порошенко. Про втрату рейтингів я вам сказав, що не чіпляюся за них. Але мені не все одно. Мені не все одно, коли говорять, що я втратив або впав », – заявив президент.

Він зазначив, що в першому турі переміг зі зразковим показником в 33%.

«Зараз у мене ті ж цифри. Я розумію, що люди бачать, що я людина відкрита, я працюю 24/7, я роблю все заради країни. Для мене нічого іншого не має значення, крім того, щоб я просто я щось зміг змінити. Зробити ключові зміни в Україні. І залишитися в історії своєї держави. Більше амбіцій у мене немає », – сказав Зеленський.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Відео. Неочікувано! Зеленський розсміявся і заплескав, почувши про падіння свого рейтингу під час інтерв’ю для програми HARDtalk на BBC