Львів’янка: Поки Ви спали, мій чоловік поїхав в район на виклик!!! Там старша людина, яка пішла в неділю до церкви і спілкувалася з приїжджими з-за кордону, а зараз має підозру на коронавірус.

Всім доброї ночі!

Що спите????

А в мене щойно чоловік поїхав в район на виклик!!! Там досить старша людина яка пішла в неділю до церкви спілкувалася з приїжджими з-за кордону, а зараз має підозру на коронавірус. От скажіть мені будь ласка, скільки разів потрібно сказати людям щоб вони сиділи вдома щоб вони послухалися?????

Невже так важко виконати таке елементарне прохання????

Мій чоловік приїде можливо під ранок, а на 9.00 в нього вже починається робочий день.

Я з родини медиків і ніхто з моїх близьких немає карантину! Дитину бачу лише по вайбері!

Але саме від вас залежить хоча б частково наш відпочинок.

Знаєте, настільки важко чути коли люди жаліються як їм важко сидіти вдома! НАРОД, ви серйозно???????

Ви ж вдома з рідними собі дивитеся серіали, читаєте улюблені книжки, робите якісь смаколики, чи переписується з друзями.

Я в цей час переживаю за всіх моїх рідних медиків. Які зараз як ніхто ризикують!

Я обіцяю всім і родичам і друзям і недругам якщо при мені хтось заїкнеться про лікарів хабарників чи щось в цьому роді, після теперішніх подій я робитиму все можливе щоб з вами більше не спілкуватися.

В кожній структурі є свої сволочі але всіх рівняти під одну лінію ніхто немає права.

Отямтеся!!!! Вже половина реально хороших лікарів виїхали за кордон, інші після такого відношення як у вас теж довго тут не затримаються! А тоді подорожник вам в поміч!

Вибачайте, просто настільки прикро на душі за безвідповідальність наших людей!

Всі такі патріоти, так люблять свій народ і свою державу. А коли доходить до того що залишаючись вдома ти можеш врятувати комусь життя, помогти врятувати від вірусу країну то ні, це важко.

Починайте з себе!!!

Залишайтеся вдома!!!

Уявіть що вулицями гуляє смерть з косою! Ви готові її привести до свого дому????

Христина Орфін

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Львів’янка: Поки Ви спали, мій чоловік поїхав в район на виклик!!! Там старша людина, яка пішла в неділю до церкви і спілкувалася з приїжджими з-за кордону, а зараз має підозру на коронавірус.