“Мріяли рятували чужі життя, а тепер втратили ноги”: дівчата, яких збив п`яний майор розказали моторошні історії

У Головному військовому госпіталі на лікуванні перебувають три курсантки. 25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній в Києві на них наїхав майор ЗСУ Володимир Холодний. Він нещодавно став офіцером управління у військовій частині та приступив до виконання своїх обов’язків. За кермо чоловік сів нетверезим.

Про це повідомляє Громадське.

Потерпілі дівчата — випускниці цивільних медичних вишів, їм по 23-24 роки. Нещодавно вони склали іспити до Військово-медичної академії. В день аварії вони мали отримати форму. Тоді біля дівчат була ще одна курсантка — Ольга Семьошкіна. Вона і викликала швидку для них. Дівчина відкрила рахунок для допомоги дівчатам

Потерпіла Тетяна Ніколаєва, зізналася, що її мучать фантомні болі і їй “дивно відчувати п’ятку і пальці тієї ноги, якої немає”. У дівчини були відкриті переломи і кров йшла фонтаном, а після ДТП вона кричала, щоб хто-небудь зняв з неї ремінь і перетягнув кінцівку. Інша постраждала, Галина Ніколін, зізналася, що відчуває себе стабільно, але не може описати своє самопочуття. Ще одна жертва аварії, Олександра Гуй, подякувала рідним, друзям і медикам, які борються за її ноги.

Источник: vgolos.com.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Мріяли рятували чужі життя, а тепер втратили ноги”: дівчата, яких збив п`яний майор розказали моторошні історії