В самому центрі Львова невідомий “мільярдер” роздавав перехожим по 500 грн від імені Ісуса (Відео)

Чоловік заявляв, що є мільярдером і приїхав в Україну, щоб роздавати людям гроші.

Кілька днів у центрі Львова біля пам’ятника Івану Федорову невідомий чоловік, який називав себе «Ісусом Христом» та «проповідником Бога», роздавав перехожим гроші, – пише ZAXID.NET.

Як розповіли продавці, що торгують на блошиному ринку біля пам’ятника Івану Федорову, російськомовний чоловік, якого звати Денис (прізвища він не називав), приходив сюди два дні, 23-24 серпня. Разом із жінкою, яку він називав своєю дружиною, він приніс колонку з мікрофоном та протягом кількох годин роздавав перехожим гроші. Він заявляв, що «сучасна церква забирає в людей гроші, а він посланник Бога і прийшов, щоб людям їх давати».

«Денис» розповідав, що він є мільярдером, продав свій бізнес і приїхав з Німеччини, щоб допомагати українцям. Як розповідають очевидці, спершу він просто роздавав гроші, а потім записував потреби людей, їхні контакти і обіцяв допомогти у вирішенні проблем. Тому люди припускають, що він може бути шахраєм. Однак очевидці запевняють, що гроші, які він роздавав, були справжніми.

«Він дав мені 500 грн, ми собі потім з колєгою випили по 250 грам. Раз гроші взяли в магазині, то вони справжні», – каже продавець Ярослав.

На YouTube-каналі «Легион 111», створеному лише 20 липня і зареєстрованому у Росії, опубліковано кілька десятків відео, серед яких є і сцени роздачі грошей у Львові, на яких «Денис» розповідає, що є проповідником та хоче зробити Україну багатою країною. Також він заявляє, що «Європа хоче купити Україну, щоб зробити людей рабами», та що він любить Путіна, а українці та росіяни є одним народом.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В самому центрі Львова невідомий “мільярдер” роздавав перехожим по 500 грн від імені Ісуса (Відео)