Школярі місяцями знущалися над старенькою під Черніговом, але її врятували добрі люди

В Ічні школярі тероризували самотню стареньку з минулої осені

У місті Ічня Чернігівської області школярі систематично знущалися над літньою жінкою. Вона відбивалася від «тимурівців», як могла, але проти трьох підлітків 15-17 років худорлява жінка була безсила. На допомогу прийшли волонтери, а з підлітками буде розбиратися поліція.

Надія Пономаренко була жертвою школярів протягом кількох місяців. Вони систематично навідувалися до неї в будинок ночами, вибили вікна та двері. Відео зі знущаннями викладали в соцмережі. Хлопці пропонували жінці «закурити коноплі», пили в її ліжку алкоголь, йдеться в сюжеті ТСН.

Жінці на допомогу прийшли добрі люди, які відремонтували їй будинок, зруйнований малолітніми нелюдами: встановили вікна, двері, поставили паркан.

А ось слідство йде занадто повільно. Поліція вже встановила особи трьох підлітків у віці 15, 16 і 17 років. Їх разом з батьками допитали. Волонтери хотіли притягти і підлітків до «трудотерапії» для ремонту будинку, але батьки категорично відмовили залучати в це своїх чад.

Тим часом захистити самотню жінку окрім добрих людей нікому. У неї є лише онук, який навідується зрідка.

Спасибо за просмотр!
 

Источник: www.rbc.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Школярі місяцями знущалися над старенькою під Черніговом, але її врятували добрі люди