Я більше не буду мовчати… Ви будете шoкoвaні коли дізнаєтесь від чого пoмuрaють насправді – Богомолець

Відомий український лікар Ольга Богомолець в своєму коментарі виданню «Обозреватель» заявила, що реальна кількість смертей від коронавируса в Україні може бути набагато меншим, ніж про це заявляє влада.

Таким чином, згідно зі словами екс-нардепа, зараз ніхто не дозволяє в лікарнях робити розтин померлих. 

Відповідно, ніхто не дізнається про справжні причини смерті. Самі лікарі навіть не можуть точно цього сказати. Однак, прийде час, коли ці причини таки будуть встановлені, і тоді суспільство буде вельми і вельми здивований. 

Ольга Богомолець відзначила: «Не дають дозволів робити розтину пацієнтам. Саме тому причини смерті ми знати не можемо. 

Але коли ми дізнаємося про реальні причини смерті, від чого люди зараз гинуть, то я думаю, що всі будуть дуже здивовані ».

Крім іншого лікар не виключає, що значна частина смертей може бути пов’язана не з коронавирусной інфекцією, а з основним захворюванням того, чи іншого пацієнта. 

Наприклад, з серцево-судинним, або ж онкологічним захворюванням. Наявність цукрового діабету, за її словами, також негативно впливає на результат стану пацієнта. 

«Я не можу виключити того, що загальна смертність по країні у нас не буде збільшена. Просто тим людям, які будуть реально вмирати від інфарктів, інсультів, онкології, будуть ставити смерть від коронавируса, якщо вони на той момент були інфіковані ».

джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Я більше не буду мовчати… Ви будете шoкoвaні коли дізнаєтесь від чого пoмuрaють насправді – Богомолець