Покращення закінчилося: Кабмін забрав 48 мільйонів з дитячих виплат, хто не отримає гроші

Кабінет міністрів України прийняв рішення про урізання виплат на дітей на більш ніж сорок вісім мільйонів гривень. Згідно з озвученою інформацією, ці гроші перенаправляють в інші бюджетні програми.

Діти, у яких забрали ті самі сорок вісім мільйонів – діти осіб фізичних осіб підприємців. Парадоксальні те, що виплати допомоги на дітей фізичним особам підприємцям, які обрали спрощену систему і відносяться до першої та другої групи платників єдиного податку почалися лише на початку травня, тобто програма ледве дотягла до трьох місяців роботи. Про це повідомляє інформаційний портал ” РБК-Україна “.

Виплати, які отримували фізособи, становили від тисячі восьмисот до двох тисяч двохсот гривень на місяць. На виплати могли претендувати ті, чиї діти не досягли віку десяти років. Сума виплата визначалася прожитковим мінімумом, для дитини шести років він становив тисяча сімсот сімдесят дев’ять гривень, а у віці від шести до десяти років – дві тисячі двісті вісімнадцять гривень.

Гроші, вилучені з даної програми будуть спрямовані до Фонду державного майна з фонду боротьби з коронавірусів, для того, щоб частково відновити видатки за бюджетною програмою пов’язаної з приватизацією державного майна.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Покращення закінчилося: Кабмін забрав 48 мільйонів з дитячих виплат, хто не отримає гроші