Лyкaшeнкo: “Чoгo хaркaєш — сuдu вдoмa, зaрaзy не рoзнoси! 3рoбuлu з плaнeтu псuхiчнy лiкaрню” (відео)

Чого ж ви поперлися за кордон, коли весь світ захворів!Ситуація в Білорусі не така, щоб приймати драконівські заходи. — заявив Президент Білорусі 21 березня під час відвідування одного з підприємств.

Також Лукашенко дуже критично відгукнувся про людей, які повертаються з епідеміологічно неблагополучних країн і приховують це. Як приклад він навів бізнесмена, який повернувся з Італії і звернувся до лікарів, коли вже перебував у критичному стані. Через нього довелося взяти на контроль понад 300 осіб.Висловив нерозуміння глава Білорусі і по відношенню до білорусів, які незважаючи на небезпечну ситуацію поїхали відпочивати за кордон. «А зараз вони ломляться в двері посольств наших, дзвонять в МЗС: заберіть нас. Але ми не можемо 10 тисяч в один день забрати», — констатував він. Проте Президентом поставлено завдання допомогти громадянам, повернутися на батьківщину.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Лyкaшeнкo: “Чoгo хaркaєш — сuдu вдoмa, зaрaзy не рoзнoси! 3рoбuлu з плaнeтu псuхiчнy лiкaрню” (відео)